ПОЧИСТВАНЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА ЛАПТОП В СОФИЯ

Ако лаптопът прегрява, изключва се по време на работа, или вентилаторът работи с нетипично високи обороти, навременната профилактика и почистване от прах ще отстранят вероятността за последващи проблеми и повреди свързани с високите работни температури на лаптопа.

 

В нашият сервиз за лаптопи извършваме профилатика и почистване на лаптоп, смяна на термо паста на процесор и смяна на термопроводима подложка (thermal pad), в рамките на работния ден. Профилактика и професионално почистване на лаптопи в София, от всички марки и модели – почистване на лаптоп ASUS, Acer, Dell, Lenovo. Toshiba, HP, Emachines, Samsung, Gateway, Benq и др. Почистване от прах на лаптопи Apple MacBook Pro и MacBook Air.

 

Почистването на лаптопи в нашият сервиз се извършва чрез пълно разглобяване на лаптопа, премахване на попадналата прах от всички повърхности, и смяна на изсъхналата паста на процесора с висококачествена такава от реномирани производители. При наличие на термо проводими подложки (thermal pads)  като част от охладителната система на лаптопа, те се заменят с нови.