ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ ЗА APPLE MACBOOK

Извършваме ремонт на лаптопи Apple MacBook Pro и MacBook Air в София, с включена безплатна диагностика. В нашият сервиз за Apple MacBook се заплаща само успешен ремонт на лаптоп Apple, когато устройството е поправено надеждно. Дългогодишната ни практика като специализиран сервиз за лаптопи, ни позволява да извършваме успешен ремонт на MacBook, независимо от сложността на повредата – включително ремонт на дънна платка на ниво елемент.

 

СЕРВИЗ ЗА MACBOOK В СОФИЯ

В сервиз „Quantum Computers“ извършваме цялостен ремонт на Apple Macbook и отстраняваме хардуерни проблеми от всякакво естество.

 

Предлагаме безплатна диагностика и тотален ремонт на MacBook Pro и MacBook Air, без значение на възникналият дефект. Нашият сервиз е с дълга практика в ремонта на лаптопи Apple и успешно отстраняваме възникналите повреди. Ремонт на повредено дъно на MacBook, с гаранция. Смяна на повредена  видеокарта и чипсет на Mac. Подмяна на повредена батерия за MacBook Pro и MacBook Air, смяна на залята с течност клавиатура на Mac, или повреден дисплей (матрица, screen assembly за Apple).

 

Способни да отстраним почти всеки дефект на лаптоп Apple, независимо от сложността му.

 

Вносител сме на оригинални батерии за Apple MacBook Pro и Air, зарядни, клавиатури, top case, screen assembly. Работим с проверени доставчици на оригинални резервни части за Apple лаптопи, с възможност за доставка на отсъстващи от складова наличност компоненти.

Apple сервиз