Nieuw verkrijgbaar bij Budget-Bed.nl het Sleeptime velvet dekbedovertrek  . Een velvet dekbedovertrek geeft een unieke en knusse sfeer aan je slaapkamer. Bij de velvet dekbedovertrekken is de bovenzijde van velvet en de onderzijde van micropercal. Dit maakt het geheel comfortabel en makkelijk in onderhoud. 

Kenmerken velvet dekbedovertrek

De bovenzijde van het velvet dekbedovertrek is van 100% velvet en de onderzijde van 100% micropercal. Met een totale lengte van 220 cm is het velvet dekbedovertrek geschikt voor zowel dekbedden van 200 cm als van 220 cm lang. De velvet dekbedovertrekken worden duurzaam en met zorg geproduceerd waardoor deze van hoge kwaliteit zijn en zeer zacht aanvoelen. Daarnaast kun je velvet eenvoudig wassen op maximaal 40 °C wat deze dekbedovertrekken heel makkelijk in onderhoud maken.

Maat velvet dekbedovertrek

Het velvet dekbedovertrek is verkrijgbaar in de standaard 1 persoons, 2 persoons en lits jumeaux maat. Deze verschillende maten hebben de afmetingen 140×220, 200×220 en 240×220. Zo kun je altijd een maat vinden die pas bij jouw slaapsituatie of ander beddengoed.

Kleur velvet dekbedovertrek

Een velvet dekbedovertrek kun je kopen in 8 verschillende effen kleuren. Het velvet dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren; zwart, wit, crème, grijs, antraciet, taupe, goud en rood. Bij deze kleuren komt velvet goed in zijn recht en krijgt het dekbedovertrek een luxe uitstraling. Ook is bij deze kleuren de schaduw van velvet goed te zien en krijg je helemaal zin om jouw bed in te springen.

Velvet dekbedovertrek kopen 
Een velvet dekbedovertrek koop je eenvoudig online bij Budget-Bed.nl  . De prachtige collectie met verschillende kleuren is tijdelijk met 50% afgeprijsd. Indien je op zoek bent naar een velvet dekbedovertrek vind je online geen betere aanbieding of prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer daarom nu en ervaar een velvet dekbedovertrek zelf!